torsdag 20 februari 2014

Matprat

Igår fick jag till den alldeles underbara laxrätt jag ätit...



Jag brukar få laxen alldeles för torr. Igår satte jag in den i ugnen på en gång utan att först bryna den i stekpanna. Lade på ett täcke med stuvad spenat och smulade över lite fetaost. Jösses så gott det blev.

Fick lite lax över och kom att tänka på laxpuddingen vi fick i skolan. Ja jag vet. Väldigt många som hatade den där laxpuddingen men det var bland de godaste rätterna i bespisningen tyckte jag. Så jag tänkte leta ett recept på internettet men glömde det igår.

Döm om min förvåning och förtjusning då jag såg på Gokväll och Tareq Taylor lagade.... LAXPUDDING!

Så till efterrätt blir det årets första semla...



Eller som jag föredrar den... som hetvägg... alltså med varm mjölk.

1 kommentar:

  1. NEEEJ!!! Inte med mjölk... Jag tyckte det var sååå läbbigt när jag var liten. Bullen sög åt sig all den där varma mjölken...
    Undrar vad jag skulle tycka idag?
    :-)

    SvaraRadera