tisdag 4 december 2012

Julmaten

Nu är julmatsförberedelserna igång.

Vi har det så uppdelat att det är gubben min som gör Jansson.. Idag har han den enda lediga dagen fram till jul så..


Idag är den gjord och väntar på att svalna för att förpassas in i frysen. Smakar alltid godare då den värms på sedan.
Så återstår knäckkokningen för hans del.

Mitt jobb är idag också förberett. Skinkan är beställd. Den elfte december skall den ned i saltlagen.




4 kommentarer:

  1. Hemma hos oss är det jag som gör Janssons men det gör jag alltid på julafton :)

    SvaraRadera
  2. Vi försöker förbereda så mycket det går här hemma:-)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tusen tack för ditt kommentar till mig inne på Mirkas blogg, guldvärt att ni tar er tid att hjälpa mig! :)

    Mår du bra? Har helgen vart bra?
    Kram//Satu

    SvaraRadera
  4. Klart man delar med sig av egna erfarenheter! Söndagen firade vi vårt lilla tvååriga banbarn på sin födelsedag. En tjej som precis som dina barn haft brottom ut i världen. Född ca 5 veckor tidigare än beräknat. Blev en liten överraskning för oss alla:-) Men en underbar sådan!!
    /Agneta

    SvaraRadera