torsdag 4 april 2013

Alltid något jag glömmer..

Hade en massa ärenden jag skulle göra på stan idag.

Klarade av de allra flesta. Men att gå och kika efter en ny kamera... DET glömde jag. Så bloggen förblir fotolös ett tag till....

Till kvällen skall jag ladda hem en ny bok från bibblan till min läsplatta. Jag läste färdig Jan Mårtenssons bok igår. Förvånas över något väldigt konstigt i den boken. Många o som fått prickar över sig och som alltså blivit ö i en del ord. Och även hände det omvända. Att det kan bli fel på något ställe, som man missar i korrläsning men fattar inte att de blivit på så många ställen....

Det kommer att bli en barnbok (9-12 år)som jag skall låna hem nu faktiskt. Men en historisk barnbok om Pompeji. Jag tror den kan vara riktigt bra. Det är Kim Kimselius som skrivit den. Har följt hennes bogg ett tag. Hon ger många bra råd och tips om skrivande. Så hörde jag henne berätta om Snapphanarna i programmet, Vem tror du att du är, och blev ännu mer intresserad av hannes böcker. Så nu så, skall jag sätta tänderna i min första av hennes böcker, tror det är 25 sammanlagt hon skrivit:-)Så är den här bra så vet jag att jag har att göra ett tag!

Har jag läst Harry Potter ett flertal gånger med stor behållning så tror jag det här också kan vara något jag kan tycka om! Återkommer om den!

Förutom deckar som jag läser mest tycker jag väldigt mycket om just historiska romaner!Om det är en välskriven barnbok eller en vuxenbok spelar för mig ingen roll.

Nej nu skall jag ut och ta vara på det underbara väder som är idag!

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul & mysigt.
    sv: Åh, tusen tack underbara du! Det värmer så.
    Fredagskramar. ♥

    SvaraRadera
  2. Ja det här med att krypa ned i sängen och läsa är bland det mysigaste som finns!

    SvaraRadera