fredag 14 mars 2014

Nackdelar med sol

Det finns nackdelar med sol... Iallafall för mig.
Men jag har sett några våryra flugor och en nässelfjäril. Hoppas de vet vart de skall gömma sig. nu då vintern visst skall göra ett litet gästspel igen under natten.

Jag tillhör en utrotningshotad skara som fortfarande har en stationär dator. Den står nu placerad så till att jag skall ha fin utsikt då jag sitter framför den. Någon gång tittar jag nämligen upp från mitt knackande. Då vill jag ha något trevligt att vila ögonen på :-)

Nu fick vi ju fönsterna utbytta för några veckor sedan. Och med fönsterna försvann också persiennerna, eftersom det var persienner som satt mellan rutorna. Nu är det treglasfönster och persiennerna måste sitta på insidan.

De är beställda... men jag har inte fått dem än. Så nu har solen lyst på skärmen från alla håll och kanter så jag inte sett någonting på hela förmiddagarna vid datorn. Idag är det växlande molnighet och jag passar på att blogga och läsa bloggar.


På eftermiddagen tänkte jag få ihop mitt lilla söndagskåseri.

5 kommentarer:

 1. När jag läste din rubrik, trodde jag du menade smutsiga fönster. Solen sken här hos mig också idag och den hade vissa svårigheter att ta sig in i rummet. Det är avhjälpt nu, för jag har putsat alla fönster. Kram

  SvaraRadera
 2. Här har du en till som har en stationärdator. Även om jag har en padda som jag kan flytta runt så är det den stationära jag gillar mest.
  Njut nu av Fredagseftermiddan och hoppas solen är på andra sidan av huset nu.
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Solen är mysig men inte på skärmen!
  Då ser man ingenting!

  Trevlig helg o
  Kram

  SvaraRadera
 4. Minns en gång när jag hade problem med ljus och dator. Jag tog en stor frottéhanduk och hängde över mig och datorn. Det blev mörkt och jag kunde jobba vidare!

  SvaraRadera
 5. Mors,,Ja då vaknade man till en vitpudrad mark,vinden tar i så det viner i knuten..+0,6 just nu,helgrått,,mera snö??,nä tror inte det..Haé Kram.

  SvaraRadera