söndag 20 april 2014

Färdigjobbat... så här långt..

Jodå jag vet att det är söndag idag. Men det blir inget söndagskåseri idag heller. Har haft fullt upp en tid.

En promenad i det härliga vädret har jag hunnit med ändå idag.Men nu kanske jag får lite tid och energi att fortsätta med söndagskåserierna igen. Blir ju lite glad då jag får höra att de är saknade.

Jag har jobbat på med manuset till kapitelboken och är nu färdig med det. Skickade precis iväg det till förlaget. Samma förlag som skall ge ut bilderboken.

Så nu väntar väntan igen :-) Så får vi se hur mycket som skall göras med det ytterligare. Räknar inte med att det skall godkännas rakt av.

Har fortfarande inget datum för utgivningen av bilderboken. Bara att den kommer att komma ut inom 12 månader. Den skall ju illustreras också. Det tar också sin tid.

Boken kommer att ges ut på Discemus förlag. Och illustreras av Sara Svanlund.

Jag börjar se ljuset i tunneln...Nu fortsätter vi att njuta av det helt underbara vädret!

4 kommentarer:

 1. Trevligt att det går framåt och att du ser ljuset!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Då får jag väl skriva ett eget söndagskåseri. Njut du på. :) Kram Bosse

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du fått massor av sol och även fått lite tid över så du har kunnat njuta av den. Så roligt att manuset är färdigt även om det kan bli lite justeringar. Du är så duktig. Ska bli bättre på att titta in här hos dig så jag får följa hur det hela går och läsa dina kåserier.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att författandet fortskrider och att bilderboken så småningom publiceras! Det ska bli kul att se texten illustrerad! Ha det Fint!!

  SvaraRadera