söndag 4 maj 2014

Nedläggning och söndagskåseri

Jag har nu efter moget övervägande bestämt mig för att lägga ner bloggandet. Jag hinner inte längre med den som jag skulle vilja. Det har varit många avbrott på sista tiden och kanske det också bidragit till att besöksantalet sjunkit. Och inläggen har känts som jag har fått krysta fram.

Jag har fått mer och mer jobb... av den arten som inbringar inkomster ni vet... också.

Jag har redan lagt ner Instagram. Och Twitter är jag inte heller så aktiv på längre. Allt sådant tar tid även om det är roligt.

Men Facebook har jag kvar och kommer att ha kvar. Där blir det liknande inlägg som jag haft i bloggen på senare tid. Jag har ju annars för det mesta bara använt FB till att länka till mina blogginlägg.

Den dagen jag får klart min hemsida, som jag håller på med, kommer jag KANSKE att fortsättningsvis lägga ut kåserier då jag tycker de är roliga att skriva. Kanske blir det inte som ett stående inslag på söndagar men lite då och då...

Så idag bjuder jag på det sista SÖNDAGSKÅSERIET här på bloggen (finns som vanligt under "flärpen" Kåserier här uppe.)
... och det sista inlägget.

Kåseriet är lite mer av det allvarliga slaget idag trots rubriken...

Ha det gott go´vänner som tittar in här och vill ni så ses vi på FB i fortsättningen:

Sök på Agneta Strandberg (med en runsten vid namnet)och gå in med en vänförfrågan!

Ha det så gott och kramar och tack till er alla som skrivit kommentarer det är det som hållit uppe lusten att blogga och så många trevliga, intressanta bloggar och bloggare jag fått "lära känna"!

Tack och hej leverpastej... säger jag precis som en känd barnbokskaraktär avslutar sina dagboksinlägg med!9 kommentarer:

 1. Det är egentligen synd om människor som är så sura. Man vet ju aldrig bakgrunden till deras beteende, men visst lättar det upp tillvaron med ett leende eller ett vänligt ord. Nej, men så tråkigt att du väljer att sluta blogga. Jag kommer att sakna dina inlägg. Hoppas du ångrar dig och återkommer. Ha det bra. Kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt men du gör rätt vad gäller bloggen!
  Det skall inte kännas som ett tvång!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ups! Det var oväntat och tråkigt! Antar att du är som jag, antingen gör man det mycket eller inte alls.. och ett, tu, tre är nog jag också där, om jag kan.. sluta blogga alltså! Jag önskar dej ett stort lycka till med det du nu har framför dej. Jätteskoj!! Tyvärr är jag ingen facebookare, annars hade jag förstås skickat en vänförfrågan. Ha det gott (men framför allt, välkommen tillbaka :) !!

  SvaraRadera
 4. Nej det var tråkigt att läsa, att du ska sluta blogga och skriva kåserier. Jag som alltid ser fram emot dina kåserier på söndagarna. Visst kan bloggandet ibland kännas lite trögt, oftast beror det ju på att man inte har tid eller har bloggtorka. Så kan det vara även för mig särskilt på våren. Hoppas du ändrar dig.

  SvaraRadera
 5. Trist, men man kan inte hinna med allt...
  Har som du redan sett skickat vänförfrågan...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att du skall sluta skriva. Har alltid sett fram emot söndagarna och dina kåserier. Hoppas vi får läsa dina inägg längre fram.

  Tack för det som varit!

  SvaraRadera
 7. Hallå där Agneta. Jag gillar dina kåserier. Förstår ditt beslut. Tiden ska räcka till många saker. En del är viktigare än andra. Kram Bosse.

  SvaraRadera
 8. Lycka till med Dina skriverier! Kram från oss...

  SvaraRadera
 9. Det var synd men jag ska följa dig på facebook istället.

  SvaraRadera