torsdag 29 november 2012

I snö och halka

plussidan. Det är bra ljust och rent med lite snö!


minussidan. Bilåkande för svärson och barnbarn, från Gävle och hit, på väg 56.

Idag får vi alltså hit yngsta barnbarnet fröken L som skall sällskapa mormor och morfar några dagar medan mamman och pappan drar in pengar till hushållet respektive öva sig på att försvara fosterlandet.
Och på söndag utökas barnbarnsskaran med det äldsta barnbarnet fröken T.

De har så roligt ihop dessa två kusiner så det är en ren fröjd att bara iaktta dem!

Så med det önskar jag en trevlig helg och en fin första advent!

4 kommentarer:

 1. Ha det riktigt bra själv. Tänk att få tända första adventsljuset med två barnbarn - och kanske öppna en lucka, eller två...

  SvaraRadera
 2. Ja det blir riktigt mysigt. Men jag vill så gärna se adventskalendern i år! Mysteriet på Greveholm. Men jag undrar om de inte är lite för små för att göra mig sällskap. Hörde tips från regissören. Sänk ljudet så är det inte lika skrämmande för de små.

  SvaraRadera
 3. Trevligt med barnbarnsmys och snö! Hoppas att det blir varmgradigt så att ni kan göra många snögubbar och snölyktor. :) Dock mindre trevligt med bilåkandet på vintern, men du får se till att dina barn kör försiktigt speciellt i kurvor. (Är ju själv tvungen till att köra ca 2-3 mil till och från jobbet varje dag oavsett väder till mina föräldrars förfäran...)

  SvaraRadera
 4. Det ser ju ut som det skall bli kallare. Men mysigt skall vi ha ändå:-) Det första vinterväglaget är ju värst innan man blivit van. Själv är jag sååå glad att jag inte behöver pendla längre.

  SvaraRadera