torsdag 5 december 2013

Frågesport

Jag gillar frågesport. Följer nu Sverigequizen på TV 4 som gick i gårkväll.

Hade rätt på nästan alla frågor. Kändes skönt för självförtoendet och självkänslan.

Annat var det förra veckan då jag hade fel på de allra flesta frågor.

Nu sitter jag här och väntar på Sven. Han som skall komma och ta mig med storm!
Men istället för att komma på en vit springare så har meteorologerna varnat för något annat vitt. Uppemot 3-4 decimeter!!!!
Vädervarningar
Gävleborgs län inland: Varning klass 2 snöfall som kan ge kraftig drivbildning Från torsdag eftermiddag snöfall som fram till fredag morgon kan ge 10-30 cm, från torsdag kväll i kombination med frisk nordlig vind. Gäller främst Gästrikland och södra Hälsingland. Källa: SMHI
Gävleborgs län kustland: Varning klass 2 snöfall som kan ge kraftig drivbildning Från torsdag eftermiddag snöfall som fram till fredag förmiddag kan ge 10-30 cm, från torsdag kväll i kombination med frisk till hård nordlig vind. Källa: SMHIOm strömmen inte blir utslagen kan jag kanske ägna mig åt mer frågesport på sidan VETGIRIG. Där kan man välja ämnen på quizzarna.
Och naturligtvis väljer jag då något som jag tror/vet att jag är bra på. Eller så inte... så kanske man lär sig något... eller hur var det där nu med närminnet...då man börjar bli LITE till åren kommen...

Och så är det bara att hålla i hatten ett dygn framåt då! Och önskar att inte bli mer insnöad än jag redan är....

4 kommentarer:

 1. Ring så spelar vi brukar vi höra hemma!
  Kul att försöka svara vilket nog är lättare när man inte är i sändning!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så dålig på att lyssna på radio. Kommer aldrig ihåg att slå på den vare sig till ring så spelar vi eller melodikrysset..

   Radera
 2. Det är nog bra med hjärngympa. Kul för dig att du kan så många av svaren

  Ingen Sven i sikte än

  SvaraRadera
 3. Ja du,,det är det som är fördelen med att vara herre på täppan,,ingen som tycker,,så eftersom jag får den plats jag behöver för mina göromål,så får det vara lite stökigt på bordet..Ja Huváligen,,hoppas inte Sven blir så busig som dom befarat..Haé Kram.

  SvaraRadera