fredag 21 februari 2014

Positivt lektörsutlåtande..

Just nu vräker snön ner. På väderprognosen har de lovat/hotat med 1-2 dm snö idag. En bra dag att ha inomhusaktiviteter.I morse fick jag då mitt sista lektörsutlåtande. Har bara hunnit skumma igenom det ännu. Men det ser väldigt positivt ut!

Nu skall jag läsa det ordentligt och begrunda.
Det har varit en mycket jobbig men lärorikt och utvecklande tid. En riktigt bra skrivarutbildning vill jag likna det med.

Jag hade inte tänkt skriva något bilderboksmanus. Men så iakttog jag mina två barnbarn en gång då de träffades och en "historia" växte fram i mitt huvud. Tänkte det här skall jag försöka göra ett manus av.

Har ju även skrivit ett bokmanus för lite äldre barn. En kapitelbok. Nu har jag bestämt mig för att även det manuset skall jag ta hjälp med från samma coach.

Så i övrigt i helgen skall jag lägga sista handen vid renoveringen och städa och stuva om i köksskåpen.

För på måndag har de lovat sol och vårvärme.

Men just nu är det snösvängen som arbetar...

7 kommentarer:

 1. Va, kul att det går med Ditt skrivande! Ja, nog har det kommit snö här i alla fall. Verkligt tung snö att skotta. Så trött jag är på snö och vinter...men är ändå rätt levnadsglad...faktiskt...Lilla gummann

  SvaraRadera
 2. Så härligt med positiv feedback. Det känns som vår här sen en tid tillbaka och jag ser i trädgården hur fler och fler blommor börjar sticka upp. Trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Kul att det går framåt med boken!!

  Varma hälsningar från stranden!

  SvaraRadera
 4. Mycket skriverier på gång alltså - kul! :-)

  SvaraRadera
 5. Det är underbart när det växer fram en story i huvudet. Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Kul med positiv feedback... inspirerande!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera