onsdag 12 december 2012

Liten paus..

Trött idag. Hostan har nog tagit på krafterna.
Vilar mig iform till imorgon och några dagar framåt då Fröken L skall vara här och underhålla mormor :-)


8 kommentarer:

 1. Njae nu har du nog fått det om bakfoten. Fröken T är du FARMOR åt och Fröken L är du MORMOR åt. OCh fröken T ska inte komma imorgon.

  SvaraRadera
 2. Precis så tänkte dottern med...
  FRÖKEN L kommer imorgon:)
  Skulle ju förstås vara mysigt om fröken T skulle hälsa på också men du kanske kan nöja dig med ETT barnbarn i helgen....

  SvaraRadera
 3. Jag skrev ju att jag är TRÖTT IDAG! :-) skall genast ändra till Fröken L. Sedan skall jag lära tjejerna att säga Granny istället till mig!! Mycket smidigare på det engelsk/amerikanska viset.

  SvaraRadera
 4. Läste dina kommentarer till detta inlägg och sitter med ett leende på läpparna... :) Vad söt du är Agneta som blandar ihop barnbarnen, haha! Ha det så kul i alla fall och hoppas hostan (förkylningen) försvinner snart! Själv dras vi med envisa förskolebaciller på jobbet. Har nog varit förkyld från och till i tolv veckor nu! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du fröken! Vet inte vilket försvar jag skall ta till. Inte är det då åldern :-) då jag redan när våra barn var små blandade ihop dem också!!! Och gör fortfarande iallafall tjejerna :-) sonen har tur som är ensam pojke!

   Radera
  2. Känner dock igen det där. Min mamma kallar oss syskon för alla namn utom det som vi faktiskt heter. Det tar typ en kvart för en henne att ropa på någon av oss, eftersom hon är tvungen att gå igenom hela släktregistret först haha! :)

   Radera
 5. Usch för din hosta! :-( Hoppas du mår bättre snart! Sånt kan vara svårt att bli av med, själv har jag vart snuvig i över 2 veckor och känner varken smak eller lukt... :-(

  Haha, kul att höra att vi inte är dem enda som har sked-problem här hemma då! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Riktiga förkylningstider nu! Tack hostan börjar nog bli liiite mindre. Verkar som det går åt rätt håll. Peppar peppar ta i trä, får man väl tillägga. Och knackar mig på huvudet:-)
  Måtte du få tillbaka smak och lukt till jul!!! Annars blir den lite fattig.

  SvaraRadera