måndag 17 juni 2013

Blingbling och blått blod..

Då har jag varit och bekantat mig lite med Sandviken.

Har haft en så mysig förmiddag. Lite semesterkänning då man går och strosar på ett ställe man aldrig varit förut. Ser över affärsutbudet. Tittar över sommarrean. Hittar ett mysigt café. Sörplar kaffe och äter vinerbröd. Sitter ute och tittar på folkvimlet. En alldeles lagom varm sommardag.Handlat blingbling för att bli lite midsommarfin. Men det enda jag ser på bilden är mina enorma vattenledningsrör till ådror. Men jag ser också att ådrorna är blå. Är det blått blod som flyter i mina ådror...

Men ännu har jag inte hittat något misstänkt blått blod i min släktforskning. Bara en avlägsen släkting som gjort upptäckten att vi KAN härstamma från släkten Printz som anlade Gysinge bruk. Men allt är mycket osäkert.

Är nog det närmaste jag kommer kungar och prinsar det..


3 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen, dessa ådror som syns så jäkla väl. Men såvitt jag vet så har inte jag heller några kungligheter i släkten för jag härstammar från Finn Lasse 1500 talet, och det säger väl allt. Hi,hi. Ha nu en fin Måndagskväll.

  SvaraRadera
 2. Blingbling är ALLTID trevligt. Blå ådror ja......tycker mig se ha det själv nu..*ler*
  Låter som du haft det trevligt.
  Nu ska jag fortsätta att kika lite inne i din blogg om det går bra.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart är du välkommen att kika runt det blir jag bara glad för. För nu kikar jag tillbaka :-) Alltid roligt att hitta nya bekantskaper.

   Radera