onsdag 20 november 2013

Det tar sig....

Jodå tack... Det tar sig.

Sakta men säkert går målningen framåt.Första strykningen klar.

Första sockan blev färdig framför morgonteven..Just den där färgen har jag ju målat över i köket... hm.. hur tänkte jag här...
Jodå lite uppfriskande blått på fötterna är helt okej för mig. Men hela köksväggarna.. Nejtack!

Lampskärmen har nu torkat.. och skall sättas upp. Men får vänta på att någon av mina lite mer välväxta "barn" kommer hit. De som når till takhöjd :-)Och sedan har jag ju glömt att lägga ut mitt förstlingsverk från Porslinsmålningskursen. Hämtade den förra veckan bränd och klar.Och NEJ det där var inget för mig. Lite för pilligt och svår färg att jobba med.Men nu har jag provat!

Skall jag måla eller rita något mer på glas eller porslin får det bli Panduros porslinsmålningsfärgerpennor som man kan härda i vanlig ugn!

Nä nu blir det lunch och sedan skall jag ut och skrapa bilrutor. Det sista ser jag inte fram mot. Men imorgon gör jag sista resan med bilen. Sedan är det kollektivtrafiken som gäller. Att stiga på en varm skön buss... Det är grejer det. Men tyvärr hade jag bokat något som jag måste ha bilen till idag och imorgon.8 kommentarer:

 1. Det måste vara roligt att måla på porslin. Fast det kräver nog mycket tålamod

  SvaraRadera
 2. Hej du,,det blev en fin tallrik,trots att det inte var något för dig....Ja vi får se vem som den rödrandiga mössan hamnar på..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Så fin lampskärmen ser ut. Varma stickade sockar passar bra nu i det här råa och kalla vädret. Kram

  SvaraRadera
 4. Oj vad fina grejer du har fixat till! Att sticka det mönstret framför tv-n - imponerande! Detsamma för porslinsmålningen och lampan.

  Duktiga du!
  :-)

  PS: Att stryka färg på en vägg, det klarar till och med jag. Nästan... ;-)

  SvaraRadera
 5. Wow! Förbluffande lampskärm! Ser riktigt snygg ut! Fin porslinsmålning också! Vad bra färgen ser ut att täcka i köket med bara en strykning! Vad använder du för färg?

  SvaraRadera
 6. Oj... så flitig du är... och såå duktig! Sticka kan jag inte, måla porslin kan jag inte... och den fina lampskärmen är inte ens att tänka på... är djupt imponerad :)
  Blir härligt att bli bilfri...bara att kliva på en varm och skön buss...
  Kram..

  SvaraRadera
 7. Även om du inte tyckte porslinsmålningen var nåt för dej, så var du väldigt duktig får jag säga!

  SvaraRadera