onsdag 27 november 2013

Var är snön?

Jag brukar vara en flitig besökare på den HÄR sidan. Brukar titta på hur långt ner eller långt upp snön befinner sig. Eller bara titta på bygget av ishotellet i Jukkasjärvi.

Men roligast av allt är de webbkameror som visar djur.

I Store Mosse där har man utfodring av örnar. En spännande plats att besöka via sidan. Eller titta på olika skidbackar eller då färjorna lägger till vid Skeppsbron i Stockholm.

Önskar alla en trevlig helg redan nu. Jag tar långhelg. Har lite andra skojigheter framför mig. Ett möte i bostadsrättsföreningen med tomtegröt och skinkmacka, släktträff och så skall det pyntas och fejas till advent :-)

6 kommentarer:

 1. Nej, någon snö letar jag inte efter!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, inte är den hos mej i alla fall (skönt!!!).. Hoppas du får en riktigt trevlig långhelg!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en riktigt skön långhelg MED snö. Jag längtar tills det är vitt på backen. Bästa årstiden ligger framför oss!

  SvaraRadera
 4. Kväller,,Min dag har varit fulltecknad,,på Fm blev det en tur till stan (Gävle).Sen lite handling,tänkte göra en Mossaka till middag..Satte på vintersulor på bilen..Hälsade på en kompis sen o fikade,,sen hem till spisen,,rackarns hade köpt Basilika i stället för Oregano,,tillbaka till affären,sen blev det stök i kök,,Men rackarns så gott det blev..

  SvaraRadera
 5. Kväller,,Ja det finns många fåglar som man aldrig settt,,Vattenrall är det nog inte så många som sett..Haé Kram.

  SvaraRadera
 6. Nä inte numera,jag har varit in ett par gånger tidigare..I år blir det julmarknad i morgon lördag,sen på söndag är det musikfest på vårt Ordenshus,,så jag är fulltecknad..Haé Kram.

  SvaraRadera