tisdag 19 mars 2013

Nygammalt namn

Vet inte hur många av er som noterat att jag bytt efternamn. Eller bytt och bytt... tagit tillbaka mitt flicknamn. Strandberg.

Jag har nu också startat en facebooksida. Ni som läser bloggen får väldigt gärna gå in och bli min vän där. Det skulle göra mig väldigt glad. Det kommer att handla om böckerna och skrivande men även lite barnbarnsprat naturligtvis!!!Precis som bloggen :-)

Så finns jag även på Twitter.

Mycket håller på att falla på plats nu. Jag har ju fått igång internet med hjälp av mobilt bredband. Jag har återtagit mitt flicknamn.

Letar lämpliga bokförlag till min barnbok.Jag har också börjat skriva råmanus till en uppföljare av boken.

4 kommentarer:

 1. Jag bara väntar på att böckerna ska komma ut i bokhandeln så man får köpa... Är väldigt nyfiken på vad min gamla skrivarkollega har skrivit för böcker. Något jag kan använda mig av på jobbet månne? :)

  SvaraRadera
 2. Det är ju det här med att vänta.... Den som väntar på något gott väntar alltid för länge :-) Bilderboken kommer du absolut att kunna använda på jobbet kära gammla kollega!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanon! Tänk vad kul och spännande för barnen att få veta att fröken känner författaren till boken... Kanske tillfälle att passa på att fråga barnen om de vet vad en författare gör också? :)

   Radera
  2. Berätta gärna Hur barnen beskriver en författare :-) Brukar kunna bli så bra svar :-)

   Radera