torsdag 28 mars 2013

Skön helg!

Skall iväg och trängas i matvarubitiken idag. Nu skall det handlas hem godsaker till påsk. Så skall jag bara "moffa" hela helgen. För mat det kan jag inte vara utan. Godis DET går bra att undvara. Är nog en lite konstig prick jag. Tycker inte om sötsaker och ej heller då något blir för fett.

Då min bror och jag fick påskägg när vi var små tryckte han i sig allt innehåll på en gång. Jag satt där och smakade en liten bit så där någon gång om dagen. Hade alltså kvar godis i flera veckor :-) Medan bror satt och drägglade över mitt påskägg och frågade ideligen. Vill du inte ha den? eller den? eller den... Så kan jag ta det.

Jag bjöd nog på någon bit då och då men jag ville ju ha det. Men inte allt på en gång. Och så gör jag fortfarande. Tar någon bit då och då alltså...

Hoppas ni alla som är inne här på sidan får en fin och bra påsk. Med god mat och om ni är av den sorten... GODIS i massor. Så ses och hörs vi här efter påsk!

6 kommentarer:

 1. För mig är det antingen eller. Börjarjag äta från godisskålen så håller jag på tills det är slut. Men jag kan vara helt utan också.
  GladPåsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk så olika det kan vara :-) Tack detsamma!

   Radera
 2. För mig är det antingen eller. Börjarjag äta från godisskålen så håller jag på tills det är slut. Men jag kan vara helt utan också.
  GladPåsk!

  SvaraRadera
 3. Underbart. :D
  sv: Åh verkligen, de är jordens godaste frukostbullar, hihi. Tack så väldans mycket för din fina kommentar!
  Torsdagskram. ♥

  SvaraRadera
 4. Åh så underbart!
  sv: Åh, tack så väldans mycket finaste du! Det gör mig så glad.
  Påskkramar. ♥

  SvaraRadera