söndag 12 maj 2013

Anonyma kommentarer...

Jag tycker som sagt att kommentarer här i bloggen är jätteroligt. Jag blir väldigt glad! Alla har varit så snälla och trevliga.

Ett litet problem som jag inte vet hur man skall lösa är att då man inte har någon egen blogg eller hemsida Tex kan kommentera som ANONYM!
Men då vore jag väldigt glad om man då undertecknar med sitt namn Så roligt att veta vilka som kommenterar.

Nu i förra inlägget fick jag en kommentar från en ANONYM som skrev att den personen ville prata med mig och hade lagt in en länk till ett YouTube-klipp som skulle handla om det jag skrev.. Den kommentaren har jag plockat bort.

Nu är jag kanske skeptisk och paranoid i överkant, men jag är lite orolig och osäker på alla länkar som kommer i mejl odyl. Så mycket SPAM överallt nu.

Så nu vet den som skrev kommentaren varför jag raderat den.3 kommentarer:

 1. Wordpress fungerar så att om en ny person kommenterar så måste den godkännas innan den blir synlig. Det gäller även dom som anger en bloggadress eller likn.
  Om nån seriöst vill ha kontakt utan att ha egen blogg så kan dom ju ange en mailadress. Sånt händer ibland.

  SvaraRadera
 2. Hej.Jag håller med dig om att det är roligare om man har ett namn på den som kommenterar. Sen har ju inte alla en blogg men ett namn har ju alla. Nu ska jag kolla vidare här i din blogg. Ha en fin Måndags kväll.

  SvaraRadera
 3. Hej och du är så välkommen att kika runt! Ja det känns ju bättre om man vet vem som kommenterar...Men nu har jag ställt in det så att jag förhandsgranskar. Och annars finns ju en e-mailadress också.

  SvaraRadera