söndag 19 maj 2013

Min misstänksamhet..

Jag fick ju en anonym kommentar för en tid sedan. Reagerade på den underliga formuleringen. Jag raderade den då jag var misstänksam att den kunde innehålla spam..

Nu har jag i statistiken sett att ganska många har kommit till min blogg via något som heter topblogstories punkt com. Blev ju nyfiken och klickade på den. Som tur är har jag ett bra virusskydd på datorn. Virusskyddets röda logga ploppade upp, pinglade och blinkade som bara den. Och texten visade Avast har stoppat ett skadligt ULR!!
Jag googlade då på namnet och det var flera som skrivit om den där topstorissidan. Om att ha blivit hackade och att man kommer till en porrsida.

Just nu sitter jag här och är väldigt glad för att jag ÄR misstänksam!! Ibland ogrundat men anser att det är bättre än att vara lite för naiv.

Lika misstänksam som de här kompisarna då jag gick förbi hagen är jag nog.DU-KOMMER-VÄL-INTE-OCH-TAR-VÅR-MATBLICKEN FICK JAG!

2 kommentarer:

  1. Tack för att du varnar oss. Ha nu en fin avslutning på kvällen-. Här blir det hockey nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker det börjar bli så mycket konstigheter! Man måste vara väldigt misstänksam verkar det som. Här blir det INGEN hockey, men en fin kväll ändå :-)

      Radera