onsdag 5 mars 2014

På Facebook

Jag finns nu också på Facebook.

Skicka gärna en vänförfrågan här https://www.facebook.com/agneta.strandberg.33

Sedan är jag nu på det klara med att fler egna fonder det blir det. (se förra inlägget)
Fy tusingen så god fisksoppa det blev. Nu skall köttben och fågelskrov också sparas för att koka fond på.

Kockarna ljuger inte då de säger att det är värt besväret!!!!

4 kommentarer:

  1. Ser att du har blivit fondförvaltare :) Mmm.. eget brukar smaka bäst, vad det än gäller... utom ibland.. Vet inte om jag berättat tidigare om dottern, när hon var liten och jag för en gångs skull köpte färdiggrillad kyckling. Då utbrast hon glatt: "Mmmm.. jag ÄLSKAR bortgjord kyckling!". Ha det fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu fick jag mig ett väldigt gott skratt! Den barnkommentaren lägger jag i minnesbanken!

      Radera
  2. Fiskfonder är nog bra men akta dig för bankfonder!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Brukar koka fond på räkskalen... längre än så har jag inte kommit... inte än...
    I min ungdom sommarjobbade jag i ett restaurangkök - väldigt lärorikt... där hade de en stor konservburk (sådär 5 liter eller nå´t) på spisen (en jättestor gasspis som såg ut som en gammal järnspis) - i denna burk fanns fonden till såserna... och här hamnade allt... ben, grönsaker och Gud vet vad - minns inte att denna burk någonsin diskades... Detta minne gör mig lite skeptisk till hemgjorda fonder, men jag jobbar på det :)

    SvaraRadera