onsdag 23 oktober 2013

Häcken och huvudet fullt...

Just nu har jag både häcken och huvudet fullt..

Tankarna flyger amok och jag behöver samla ihop dem.

Sedan har jag fått en liten hård knöl precis under nyckelbenet. Den har nu blivit röd och spänner.Knappt så den syns på bilden. Men jag känner den och ser den. Så var iväg till distriktsköterskan och visade upp den.

En knöl som även jag konstaterat inte sitter fast utan finns bara under skinnet. Det är en infekterad fettknöl enkelt uttryckt som jag måste ha hjälp att sprätta upp och tömma på innehållet. På vårdcentalen kallar de det för ett mindre operativt ingrepp som en läkare skall utföra.

Sedan en annan dag skall jag dit för att få säsongsinfluensavaccinet. Jag tillhör en riskgrupp och får det därmed gratis.

Häromdagen fick jag i alla fall ett skriftligt besked på att mammografin var helt utan anmärkningar! Inga knölar där i alla fall!

Kanske uppdateringarna här på bloggen kommer att bli lidande ett tag. Kanske det inte blir inlägg varje dag.. Men någon gång emellanåt kan det nog hända att skrivklådan slår till.

Jag kikar in så mycket jag hinner till er alla trogna bloggläsare och kommentatorer som jag är så glad för att jag har! Själv kommer jag nog inte att vara en flitig kommentator.. men som sagt, kikar in till er så fort jag får en stund över.

Ha det Gott!

Ps. Ha! Så glad jag blev nu då. Fick meddelande från affären jag beställt en ny säng hos.. Att den redan anlänt. Den skulle inte komma förrän i mitten av november nämligen!!!!! Ds.6 kommentarer:

 1. Hej du,,Nä jag bryr mig inte så mycket,,men visst är det kul att vara ensam om en grej.Jag fick köpa ett nystan brunt i dag,trodde jag hade ett till,men där fick jag tji..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Skönt att mammografin gick bra!

  Ibland hinner man inte riktigt med bloggen, så är det bara...
  :-)

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt när brevet med svaret kommer och man slipper oroa sig i ett par år till. Det händer även mig att jag inte hinner kommentera eller skriva på min blogg. Kan bli knepigt om vi inte får tag på internet när vi är utomlands, men det brukar lösa sig.

  SvaraRadera
 4. Skönt att det inte var något allvarligare med knölen och härligt besked från mammografin!! Att sedan sängen kom tidigare... tillvaron verkar himla fin!!

  SvaraRadera
 5. Jag har också haft fettknölar. Inget att bekymra sig för tror jag. Det kan vara smärtsamt att ta bort dom men det får man ju stå ut med.
  Skönt att du fick ett lugnade svar från Mammografin.

  SvaraRadera
 6. Så glad jag blir över att du fick ett bra besked från mammografin. Hoppas att knölen är borta då jag skriver det här. Ha nu en skön helg.
  Fredagskramen

  SvaraRadera