måndag 26 augusti 2013

Sköna helger

Jag flyttade från ett radhus till en liten lägenhet. Det bästa jag gjort på MYCKET länge.

Har numera mina helger helt till mitt eget förfogande. Förut gick helgerna till att få huset städat å fixat och att få ordning i den lilla men ändock trädgård med allt det innebär. Kändes hela tiden bara som en massa måsten.

Så helgen nu var inget undantag. Jag var ute på sightseeing.Gjorde ett besök vid det gamla vattentornet som förr användes som reservoar till ångloken som färdades på järnvägen.

Trodde skylten skulle berätta lite om tornet men det handlade inte om det.Utan om samhällets uppkomst.

Tog en fika vid rastplatsen vid Näsbysjön. Som man hade en underbar utsikt över från vatten tornet. Men här har jag gått i närbild av den.Så hann jag ju förstås med några loppisar också. De ligger tätt här ute på landsbygden.
Träffar så många trevliga människor. Både säljare och köpare. Och här pratar människor med varandra. Känns som man träffar på gamla bekanta fast man aldrig sett dem förr.

Jag har varit på jakt efter en ny strykbräda.

NU hittade jag en för 40 spänn!

Och så köpte jag tapeter för 10 kronor rullen!

Har med andra ord haft en innehållsrik och givande helg!
Nu gäller det att ta tag i arbetsveckan.

Ja den fortsätter här vid tangentbordet.

5 kommentarer:

 1. Det ser ut som en bra helg! Bra fynd du gjorde och visst är det trevligt med lite lokalhistoria, men nog hade det varit bra med lite information om vattentornet också. Så fint där vid sjön!
  Är inne på fikapaus... nu ut i trädgården igen... slit och släp :)
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att det mycket jobb med hus och trädgård. Därför har vi förenklat allt både inne och ute så mycket det bara går. Jag vill hinna med att göra roliga saker och inte bara en massa måsten. Ha det bra

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig helg. Kul med vattentornet. Det är väl inte så vanligt med sådana?

  SvaraRadera
 4. Ja, vad vore livet utan loppisar?? :) Fina bilder från utflykten! Och vad anbelangar lägenhet vs. hus, förstår jag precis vad du menar! Tala om att det är mindre tidskrävande att bo i lägenhet än i hus! För en som är så pysseltokig som jag, är valet lätt!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig helg som du verkligen har tagit vara på. Och vilka bra fynd du gjorde. Fortsätt att ha det bra nu i veckan. Hej svejs.

  SvaraRadera