onsdag 28 augusti 2013

Vattnet har gått

Då det blir elavbrott på något sätt brukar man säga att strömmen har gått. Om det blir avbrott i vattentillförseln kan man då säga att vattnet har gått???
Det har varit mycket prat om särskrivningar och att orden då får en helt annan innebörd. Kan väl säga att om någon skulle säga att vattnet har gått så skulle jag få helt andra associationer än att jag blivit utan vatten i ledningarna.

Igår skrev jag ju om att vara förberedd på ett strömavbrott och då jag senare under dagen vittjade brevlådan låg den här lappen där...Så idag är jag alltså utan vatten HELA dagen. Jag brukar ibland vara lite slarvig med att ta in post. Kan glömma det någon dag. Så det var ju tur jag kom ihåg det igår.

Nu hann jag ju förberda mig med hink till toaspolning och vatten i tillbringare i kylen. Och viktigast av allt.. Bryggde kaffe innan klockan 8:00 i morse och hällt det på termos.

1 kommentar:

  1. Mina tankar gick precis som du beskrev. Trodde att du skulle få fler barnbarn. Vi är verkligen beroende av vatten. Det märks allra mest när vi inte har tillgång till det.

    SvaraRadera