torsdag 22 augusti 2013

Tebax

Så då var jag tebax framför datorskärmen igen!

Jag tog lite ledigt efter några månaders intensivt skrivande. Då alla andra går tillbaka till arbetet då passade jag på att gå på lite semester.Har inte varit i Treriksröset men väl snott runt i tre län. Gävleborg, Västmanland och Dalarnas län. Det har varit skönt med lite luftombyte och även umgänge med barn och barnbarn har jag hunnit med och det har givit mig perspektiv och nya influenser.

Åkte också förbi folkhögskolan jag gick på för nu 40 år sedan! Funderar nu på att åka på återvändardagen i Oktober....

Oj jisses vad åren går. Fick en klump i magen och började kallsvettas då jag kom till korsningen där jag fick motorstopp mitt ute på landsvägen första dagen med mitt nya körkort.

Tänk att det satt i fortfarande.... Nog den värsta trafikupplevelse jag haft på alla dessa år. Då jag fick syn på lastbilen som kom dundrande emot mig och jag gjorde omstart på omstart och fick bara in treans växel istället för ettan!!!

2 kommentarer:

  1. Hej du..Tackar..Välkommen tillbaka efter din rundtur i landskapen..Haé Kram.

    SvaraRadera
  2. Jag har med haft ett längre sommaruppehåll och nu känns det kul igen att börja skriva. Ja, jisses vad man fasade för alla motorstopp man fick i början av körkarriären. Var nog sämre bilar på den tiden.

    SvaraRadera