onsdag 22 januari 2014

Behöver skratta

Har precis laddat hem boken En man som heter Ove av Fredrik Backman. Som jag blivit rekommenderad av bloggvännen Lennart. som sitter i värmen och läser böcker och myser:-)

Fredrik Backman bloggar också. Jag följde hans blogg förut och fick många goda skratt. Jag har för mig att han lade ner sin blogg och att det var därför jag tappade bort honom.

Nu bloggar han HÄR. Det är bra att göra lite research inför ett blogginlägg :-)

Igår slet jag mitt hår då jag höll på med redigeringen. Det var som att dansa foxtrot fast omvänt. Det blev ett steg fram och två steg bak. Till slut var det bara att stänga ner datorn. Stänga av hjärnan och sedan sova på saken.

Idag har jag börjat om. Läser igenom förslagen på ändringar.

Att få konstruktiv kritik är arbetsamt men förbaskat nyttigt!!!!

Men jag kände att jag behövde en bok som kanske kan få mig att skratta lite nu. Låsa upp låsningen jag kände igår och ta nya tag!

By the way.... Oj så pigg min PT blev igår efter batteribytet!!

Hoppas det smittar av sig.


5 kommentarer:

 1. Jag har också hört att den där boken ska vara bra. En väninna till mig sa att hon ömsom grät, ömsom skrattade sig halv fördärvad av den, kanske man skulle läsa den? Så spännande det låter med bokredigering.. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag lovar att du får skratta!
  Lite allvar men rätta benämningen kanske är tragikomisk!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej du,,Ja grattis till 2:a platsen..Ja jag kommer att titta på Jill i kväll,jag gillar hennes röst,ska bli kul att se/höra henne och Titiyo..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Jag älskade också Ove, och blev jätteledsen när förhållandet mellan oss tog slut... Saknar Ove (eller nån liknande) än idag... Men nu har alltså ni ett förhållande? Lyckliga du!
  ;-)

  SvaraRadera
 5. Gillade också Ove... ömsom skratt, ömsom allvar... väldigt bra! Läser dina kåserier med stor behållning och så bra att det är du som bestämmer över din PT :)
  Kram

  SvaraRadera