måndag 13 januari 2014

Negativt med läsplattanDet enda negativa jag upplevt med min läsplatta är... då jag krupit ned i sängen för natten och skall läsa innan jag somnar.. och ännu inte lärt mig att i tid se att batteriet är urladdat!

Och den behöver några timmar på sig att laddas.

Reservbok åker fram. Och det är också då jag förstår hur mycket jag saknar den lätta läsplattan som jag också bara behöver en hand i taget för att manövrera.

5 kommentarer:

 1. Jag är gammeldags, tror jag... Jag föredrar en "riktig" bok när jag ska läsa. Anders däremot, han laddar hem böcker från bibblan och läser på plattan :-)

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna ha en pocket nät jag skall ligga på rygg och läsa!
  Den är lätt och bra!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag använder min Ipad till det mesta men tillhör dom som ändå helst läser pappersböcker. Men visst är det smidigt. Ipaden håller strömmen riktigt bra men det tar också lång tid att återladda så det gäller att ha lite koll på det.
  (Detta skrivet på min Ipad)

  SvaraRadera
 4. En bok ska enligt mig vara på riktigt... den ska lukta bok, det ska höras när man vänder blad... och den ska vara min som jag kan spara i bokhyllan.
  Oj, nu känner jag mig gammalmodig... kanske är jag bara avundsjuk för att jag inte har någon läsplatta...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det väl bra ändå att man kan välja precis hur man vill läsa! Man behöver inte kalla sig gammalmodig tycker jag. Men för min del passar läsplatta så bra då man kan förstora texten också ju tröttare man blir :-)

   Radera