fredag 31 januari 2014

Fredagsmys

Har nu varit och bunkrat upp för lite fredagsmys...Räkorna är stelfrusna precis som jag. Stått och väntat på en försenad buss. Kändes inte så kallt då jag gick hemifrån. Men huga! Nu är jag genomfrusen. Men jag slapp skrapa bilrutor och skotta fram en översnöad bil ändå.

Tyvärr har jag ingen punsch hemma till ärtsoppan jag tänker äta nu. Men det går kanske bra att skölja ned den med en lite Wiskey. Allt för att få upp värmen alltså. Och i rent medicinskt syfte! Naturligtvis.

Ha en trevlig helg nu!

Så kommer söndagskåseriet... ja varför inte... på SÖNDAG.

Vi säger så.

8 kommentarer:

 1. Oj, har ni så dåligt väder, och vi som har bokat hemresa..........

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det så.Jag blir ju glad varje gång som jag behövs,,dom 11 mil som det är mellan oss,dom klarar jag på 1,15 tim,i morse lite mer,det var underkylt regn..Men nu myser vi,Loke snörvlar och hostar,Moa är lite hes,,men dom leker så bra ihop..
  Du får ta punchen en annan dag,klart en whiskypinne kan du ta när som helst.Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Hi hi ja ungefär lika frostiga som räkorna, men vi tinar lite snabbare :) En fin helg till dig. Kram Anna

  SvaraRadera
 4. JA Whisky är medicin!

  Här blir det fredagsmys på restaurangen i kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Man ska alltid se till sitt välbefinnande. Själv tar jag ett glas vitt vin., Och så klart bara i medicinskt syfte...tur att man läste anatomi i ungdomens ljuva dagar. Dom där tre spottkörtlarna som jag lärde mig på latin, tänka sig, vad jag haft stor användning för dom här i livet...

  SvaraRadera
 6. Ja... Finns det ingen punsch så är det HELT rätt att improvisera :-D

  SvaraRadera
 7. Man får inte vara så kräsen, så det gick säkert lika bra med whisky.
  Lördagskramen.

  SvaraRadera
 8. Jag brukar kunna improvisera men hade nog inte kunnat ta nån whiskey......tycker inte det är gott. Fast även om ärtsoppan är varm så behöver man värmas mer nu vintertid. Finns det inget annat alternativ, tro? En snäll granne med en skvätt punsch, kanske. Kram

  SvaraRadera