onsdag 8 januari 2014

Lönar sig med blogginlägg

Här har det hänt grejer!!! Jag skrev för några veckor sedan om ett mejl jag fått som gjorde mig både överraskad och mycket glad.

Den 3 september fick jag en refusering på ett bilderboksmanus jag skrivit och skickat till ett förlag. HÄR. Jag var i valet och kvalet om att skriva om det här på bloggen. Men så bestämde jag mig att göra det ändå till slut. Man måste ju erkänna sina misslyckanden också :-)

Och nu är jag väldigt glad att jag gjorde det.

Rubriken löd: Förlag/förläggare sökes...

Och det gav NAPP!! Helt OTROLIGT! Visst hoppades jag... men innerst inne trodde jag det inte... att jag skulle bli kontaktad.

Kan bara hålla med. Det är de sociala medierna som gäller för att nå ut! Jag har ett Twitterkonto och FB-konto som jag kan länka blogginläggen till också.
Nu i allt mitt glädjerus har jag glömt fråga hur de hittade mitt inlägg. Just nu är jag bara så himla glad att inlägget lästes.

Nu har jag alltså fått kontakt med ett nystartat förlag som ville se mitt manus. Jag skickade iväg det och är nu en bit på väg! Intresse fanns för en eventuell utgivning.

Men målsnöret är ännu inte nått!

Lite mer arbete återstår.

Sedan får vi se.......


10 kommentarer:

 1. Vilken kul överraskning! Grattis!!!!

  SvaraRadera
 2. Såå kul!
  Hoppas verkligen att den ges ut!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ååh... så kul! Det är klart den kommer att ges ut! Grattis!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Okidoki,,jag håller tummarna för dig..
  Ja släktforskning är ju en syssla som man kan ha vilande i korta eller längre perioder,det man har det finns,bara att bygga på när man startar igen,jag har haft många pauser under mina 40 år..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Men så roligt! GRATTIS!!!

  Bloggvärlden är verkligen fantastisk :-)

  SvaraRadera
 6. Första gången som jag hittar till dig :) Grattis och vad spännande!! Ha en fin kväll / Anna

  SvaraRadera
 7. Håller fortfarande tummarna!

  SvaraRadera
 8. Grattis! Sådana överraskningar är alltid trevliga att få. Lycka till.

  SvaraRadera
 9. Vad kul!! :) Hoppas det går hela vägen - hela vägen!!!! Håller tummarna för det! Och god fortsättning på det nya året! Kan det börja bättre???

  SvaraRadera