lördag 25 januari 2014

Skräplåda

Räck upp en hand ni som INTE har någon sådan här skräplåda....Inspirerad av Förvaringsdrottningen Och bloggen Hemgjord

Håller jag nu på att tillverka lite fack till lådan.Jag tycker det är avkopplande att pyssla. Men inte bara för pysslandets skull. Vill gärna göra sådant jag har nytta av. Och en massa bra fack gör kanske att ordningen blir liiiiite bättre i lådan.

Men tycker man inte om att pyssla... Ja då finns det ju bra affärer att uppsöka också. En bra affär med smarta lösningar vet jag heter Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd.

Men sådant här pyssel gör mig gott och hjärnan kan arbeta helt ostört..

Så medan händerna arbetar tänker jag nu på söndagskåseriet. Vad skall jag skriva.. hur skall jag skriva.. Och när skall jag skriva. Ja det sista vet jag redan. I eftermiddag!

8 kommentarer:

 1. Jag räcker definitivt inte upp handen. Precis som du så gillar jag när det är ordning på grejerna så man hittar vad man behöver när det är pysseldags. Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Jag räckte upp en hand och höll direkt därefter fingrarna i kors bakom ryggen. :) Tyvärr har vi inte bara "en" sådan låda i bostaden. Samtidigt kan vi vara nöjda. När vi bodde i "Slottet" handlade det om åtskilliga sådana lådor i åtskilliga rum.
  Jag tänkte på den där affären du föreslog. Vilket långt namn. Jag var rädd för att glömma bort det så jag var tvungen att skriva en fusklapp. Tänk vad mycket enklare det hade varit om det gick att förkorta på något vis. ;) Kram Bosse

  SvaraRadera
 3. Oh ja, vi har flera stycken sådana lådor, fyllda med viktigheter! Man kan verkligen göra fynd när man letar i såna lådor! Jag brukar kalla dem "hoppets lådor" för om jag saknar något så brukar jag leta där och hips vips så finner jag det jag söker!!

  SvaraRadera
 4. Ingen hand uppe här,,Jag gjorde ungefär som du,,jag har en skrivare med 6 patroner,och dom låg huller om buller i en låda,då hade jag noll koll på hur läget var,rätt som det var så saknades en färg,,va tror du jag sa då..Jo Jä--ar,,då gjorde jag fack i lådan med nr 1 till 6 och nu har jag järnkoll..
  Ja jag har hyrt av samma uthyrare de senaste 6-7 åren,har aldrig blivit besviken..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Många lådor hade vi i huset!

  Nu har vi ingen, tror jag.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vi har inte e n sådan. Flera stycken faktiskt.

  SvaraRadera
 7. Jag håller med Anki. Inte bara en... Anders brukar kalla mina lådor för "Ama's arkiv". :-D

  SvaraRadera