lördag 21 september 2013

Glas och porslinsmålning...

Igår blev jag glad då jag vittjade brevlådan. Den kurs jag anmälde mig till bara för en vecka sedan startar den 1 oktober! Glas och porslinsmålning!

Typiskt tänkte jag först. Den dagen hade jag blivit kallad till mammografi. Något jag aldrig missar. Tycker det är så viktigt. Men det var ju bara att gå in på datorn och ändra dag och tid! Plättlätt.

Jag ritade och målade mycket som yngre. Bild var roligt i skolan sedan har jag legat av mig. Då jag gick skrivarlinjen på folkhögskola var inte bara motion/gympa det enda obligatoriska ämnet utan även bild utöver vårt skrivande.

Det första läraren sade på första lektionen var att om man inte målat och ritat sedan skoltiden (läs grundskolan för mig för hundra år sedan) så hade man också stannat på den nivån man hade då...

Upptäckte ganska tydligt att han hade rätt.

Nu hoppas jag få ny inspiration och att familjemedlemmar och goda vänner fortsättningsvis inte bara skall få mjuka paket i julklapp och födelsedagspresenter! he he....

Idag har jag suttit framför morgonteve HEEEELA förmiddagen. Så skönt att bara ta det lugnt.

Är just nu välbehövligt.

3 kommentarer:

 1. Det där låter verkligen kul! Hoppas att du för möjlighet att utvecklas också.

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Ja jag hade 4 st bröstfiléer som jag testade,,blev fantastiskt gott,,(har tjuvsmakat bara..det får vila i kylen till jag blir riktigt hungrig..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Åh vad underbart att bara ta det lugnt. :)
  sv: Åh, du är ju bara för söt. Tusen tack fina du!
  Söndagskram. ♥

  SvaraRadera