måndag 23 september 2013

Stundar en härlig höst..
Den här hösten började på bästa sätt igår kväll. Nya avsnitt, en fortsättning på serien BRON började igår. Och den började rysligt bra!
Och nästa program på TV jag längtat efter startar ikväll, nämligen VEM TROR DU ATT DU ÄR.

I veckan nu startar bokcirkeln på Storviks bibliotek. Skall bli riktig spännande. Få läsa och diskutera böcker med likasinnade.

Ännu en cirkel startar snart. Jag skall lära mig glas och porslinsmålning.

Så upptäckte jag häromdagen att det anordnas slöjdcafé i Storviks stationshus av Gästriklands hemslöjdsförening.

Och jag har hittat företaget EKONÄRA som samlar ihop varor från närproducenter. Har en liten butik öppen en gång i veckan mitt i byn. Man kan också beställa över nätet och antingen få det hemlevererat eller gå in i butiken och hämta. Den här veckan beställde jag en matkasse för att testa. Har haft matkasse från annat företag förut och varit mycket nöjd med det.

Så fortsätter jag naturligtvis med mitt skriveri. Där jag håller på med två nya manus. Fortsätter på barnboken och så har det dykt upp en annan idé som jag nu håller på att bearbeta i huvudet. En idé till en vuxenbok. Få se vart det tar vägen. Inväntar ju fortfarande något slags svar från de förlag jag redan skickat in manus till. Och återstår att se hur det går i den andra novelltävlingen jag skickade bidrag till. Enligt min alldeles egna underbara vän, tyckare och korrekturläsare var det manuset så pass bra att blev jag inte finalist i tävlingen skulle jag utöka den till en roman... hm ... ja vi får se...

Äntligen får jag utlopp för allt jag intresserar mig för!
Fullt upp med andra ord. Men så himla himla skoj.

6 kommentarer:

 1. Hej du,,Jag satte dit glasögonen för att krångla till det lite..Jag har oxå sol,just nu,risken är väl att den blåser bort,för jäklar vad vinden tar i ibland..Haé Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja glasögonen förvillade så dar lyckades du... nästan... Men de frisyren går inte att ta fel på :-)

   Radera
 2. Full fart! Härligt att få syssla med det man mest av allt vill :)
  Är också glad för nya avsnitt av Bron, en serie jag gillar skarpt! Gillar också Vem tror du att du är, men har ju svampklubben på måndagarna, så jag får väl titta på det på svt Play... repristiderna är kl. 02.00... och då sover ju jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det. Aha en likasinnad :-) Skoj. Visst är det bra att play finns. För ibland är det saker som krockar.

   Radera
 3. Svar
  1. Tackar. Ja visst är träden vackra då de ser ut så här.

   Radera