torsdag 26 september 2013

Utlottning av sjal..

För ett tag sedan svarade jag på en fråga om jag läste historiska romaner och varför.. Hos Historiska Medier.. Där man kunde vinna en bok som heter Drottningkronan skriven av Ingrid Kampås.

Jag blev en av vinnarna! Här kan man läsa min och de andra två som vann på våra motiveringar.

Fick mejl igår där det stod att boken kommer till mig om några dagar.

Blev så glad då jag sällan, nästan aldrig, brukar vinna någonting. Och så kom jag på att jag aldrig haft någon egen utlottning på bloggen. Så idag firar jag min vinst genom att lotta ut en sjal som jag vävt i ramen som ser ut så här..vävningen har rönt ett väldigt intresse både här på bloggen och på Instagram då den vävkonsten inte är så välkänd. Har skrivit mer om den HÄR

Tittade ut på bilen imorse. Den såg precis likadan ut idag som igår.Vintern är på väg..

Lottar därför ut en sjal idag.

Den är svart, grå och vitrutig. 150 cm plus ca 20 cm frans i var sida. Jag lämnar fransen oklippt så är det bara att klippa den i den längd man önskar.

Det enda som behövs är en liten kommentar till det här inlägget där ni skriver att ni vill vara med i utlottningen av sjalen.

Om ni ej behöver eller vill ha en sjal, eller just en sådan här sjal, kan det ju vara en bra present eller julklapp till någon ni tror skulle uppskatta den.

Jag har dragning och meddelar vinnare i ett inlägg på måndag.

Då det är sista september!

Så redan från idag tar jag långhelg från bloggen. För idag börjar bokcirkeln och sedan kurar jag ihop mig i soffhörnan med tända ljus och bara läser (kanske drottningkronan också hunnit anlända innan helgen) och handarbetar...eller tar en sväng i skogen för att håva in lite trattisar!

Ha de Gott alla! Så hörs vi på måndag!


13 kommentarer:

 1. Jag vill givetvis vara med i din tävling. Den sjalen är så vacker och jag är så nyfiken på vävtekniken. Finns det något klipp om det på YouTube, tro? Jag har försökt att hitta men inte haft nån tur. Ha en skön långhelg

  SvaraRadera
 2. Nej jag har inte hittat något heller. Men min tanke är att hålla kurser här framöver. Återkommer då alla planer är färdiga når var hur det skall gå till.

  SvaraRadera
 3. Visst vill jag vara med!

  Is på bilarna och frost i gräset i morse!

  Man behöver mera kläder!

  Ha en trevlig helg o
  Kram

  SvaraRadera
 4. Självklart vill jag också vara med!!

  SvaraRadera
 5. Nejmen åh så fin!
  sv: Åh, din kommentar värmer så ervinnerligt mycket. Tusen tack finaste du!
  Torsdagskram. ♥

  SvaraRadera
 6. Så vacker sjal...vill gärna vara med i tävlingen!!
  Hösthälsningar
  gunilla.gustafsson@pp2.inet.fi

  SvaraRadera
 7. Klart man är med i det stora sjallotteriet. Ha en skön helg med böcker och trattisar och inte minst tända ljus. Själv skall jag kolla på en släkting som kör enduro.De´ru!! agnetha

  SvaraRadera
 8. Vill alldeles självklart vara med i utlottningen av din fina sjal! Såg en dam som vävde i en sådan ram i somras... fascineras av alla handarbetskunniga - själv är jag i total avsaknad av sådana talanger :)
  Tack för länken till Historiska medier - ska kolla lite närmare där :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej, om det inte är försent så är jag gärna med i utlottningen av den fina sjalen. Hoppas nu att du njuter av den här Söndagen. Kram på dig

  SvaraRadera
 10. Hej! Kom till din sida genom Lennart :) Kul och mycket intressant det här med vävning i ram, det skulle nog passa att ha med i husbilen. Själv har jag vävstol och väver mest (nu för tiden) mattor. Saknar min vävstol när vi är ute och reser. Kommer nog kika in här fler gånger och följa din vävning med mattrasor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen hit! Ja den ramen passar nog bra att ha i husbilen. Jag har också haft vävstol och vävt mattor men har inte plats för den nu.

   Radera